Wij doen

Wat wij doen

Voorbeelden van uitgevoerde projecten

IMC Weekendschool

Beeldenpark Drechtoevers

Wat: Verbeteren website
Wanneer: 2020

De Stichting Beeldenpark Drechtoevers beheert en exposeert in het Noordpark in Zwijndrecht, langs de oevers van het drie rivierenpunt, 55 beelden.  In Papendrecht, ook langs het water, 30 beelden en in Alblasserdam 6.
Er was een website waar alle informatie wel op stond, maar waarvan de pagina’s met foto’s van de beelden en de info van de beeldhouwers er rommelig uitzagen. Wij hadden niet de kennis om dat te veranderen. Na een zoektocht kwam ik bij ICT4FREE terecht. Daar heb ik gevraagd of iemand mij precies kon leren wat ik voor ogen had.
Het toeval wilde dat Paul de Jong, vrijwilliger bij ICT4FREE, zich mij herinnerde van een andere vrijwilligersorganisatie. Met zijn hulp zijn de pagina’s gemoderniseerd, mooi strak, alle foto’s dezelfde afmetingen, teksten onder knoppen. Het is zelfs zo fijn geworden, dat als je met de smartphone in de hand langs de beelden wandelt (met daarop de plattegrond met hotspots met nummeraanduiding van de beelden) je direct de foto’s en info kunt linken. Veel gemak voor de bezoekers!

De stichting en ikzelf, Annelies Guit, bedanken dan ook de vrijwilligers van ICT4FREE en in het bijzonder Paul de Jong.

Meer informatie over Stichting Beeldenpark Drechtoevers : www.beeldenparkdrechtoevers.nl