ict4FREE

Over ons

Ons team

Wim Guiking

Ik ben zelfstandig websitebouwer, na een jarenlange carrière in de journalistiek. Mijn professie zet ik graag ook in voor mensen of groepen die de wereld net even iets mooier willen maken maar daar geen budget voor hebben. Via ICT4FREE opereer ik als informatiemakelaar: ervoor zorgen dat een boodschap, clubnieuws of een goed idee via een website breed verspreid kan worden. De gebruikers kunnen die website zelf aanpassen en actueel houden, dankzij een heldere handleiding.

Meer over mij:
  • Duurzaamheid
  • Apple en appels
  • Rozen en zonneschijn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.linkedinfacebooktwitter

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vooral ook professionele vrijwilligers die iets kunnen toevoegen aan de skills die we al in huis hebben. Soms werven we via een specifieke vacature, maar als jij ons skills te bieden hebt voor een functie waarvoor we op dit moment niet specifiek werven, dan horen we graag waarom jij vindt dat we jou in ons team moeten opnemen!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden of of voor een van onze vacatures, neem dan contact op via ons contactformulier.