ict4FREE

Over ons

Ons team

Faron Sibbald

Ik vind het leuk om organisaties te verder helpen en te ondersteunen met hun ICT-vraagstukken. Ik denk graag mee over vernieuwing en verbetering. Als projectleider bij ICT4FREE zorg ik voor verbinding en samenwerking met de klant en ons team. Deze rol past mij heel goed en dat is ook mijn specialisatie. Inleven in de klant, analyseren van ICT-behoefte, samen met de techneuten een passende oplossing maken en dan het plan uitvoeren volgens de afgesproken tijden en voorwaarden. ICT4FREE is een ambitieuze club mensen die hun passie voor techniek graag wil inzetten voor maatschappelijke non-profit organisaties. Daarom ben ik verbonden aan ICT4FREE.

Meer over mij:
  • Hardlopen en sporten
  • Koken – favoriet Indisch en Italiaans
  • Lekker in de tuin schoffelen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.linkedinfacebooktwitter

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vooral ook professionele vrijwilligers die iets kunnen toevoegen aan de skills die we al in huis hebben. Soms werven we via een specifieke vacature, maar als jij ons skills te bieden hebt voor een functie waarvoor we op dit moment niet specifiek werven, dan horen we graag waarom jij vindt dat we jou in ons team moeten opnemen!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden of of voor een van onze vacatures, neem dan contact op via ons contactformulier.