ict4FREE

Over ons

Ons team: enthousiaste en professionele vrijwilligers

collegagezocht

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vooral ook professionele vrijwilligers die iets kunnen toevoegen aan de skills die we al in huis hebben. Soms werven we via een specifieke vacature, maar als jij ons skills te bieden hebt voor een functie waarvoor we op dit moment niet specifiek werven, dan horen we graag waarom jij vindt dat we jou in ons team moeten opnemen!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden of of voor een van onze vacatures, neem dan contact op via ons contactformulier.

ICT4FREE werkt met enthousiaste en professionele vrijwilligers die zich inzetten om de ICT-oplossingen te bieden die onze klanten zoeken. Dit kunnen zij doen door hun ruime (werk-)ervaring in diverse ICT gebieden (website ontwikkeling, databases, netwerken aanleggen, werkplekken installeren, etc.) of door project management en advisering. Wij zijn altijd geinteresseerd in nieuwe vrijwilligers; soms werven we ook via specifieke vacatures.

Frans Hazekamp
Voorzitter en secretaris
Als Voorzitter / secretaris van het bestuur ondersteun ik de techneuten en hou een oogje op afspraken die we maken met onze klanten.

Sandra Dehue
Penningmeester en Technisch specialist
Ik ben vrijwilliger bij ICT4FREE omdat ik het leuk vind om websites te maken en omdat ik het leuk en belangrijk vind om mensen te helpen.

Elger van der Avoird
Technisch specialist
Als techneut pak ik graag klussen op netwerkgebied, cloud en werkplekprojecten aan.

Paul de Jong
Technisch specialist
Ik ben als echte techneut geinteresseerd in uitdagende programmeer projekten. ICT4FREE biedt me de mogelijkheid nuttig werk te doen terwijl ik toch mijn eigen tijd kan indelen.

Wouter Schutten
Technisch specialist
Ik ben bij ICT4FREE vrijwilliger geworden omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan maatschappelijke projecten zonder dat daar direct een vergoeding tegenover staat.

Faron Sibbald
Projectleider
Ik vind het leuk om organisaties te verder helpen met hun ICT-vraagstukken. Als projectleider zorg ik voor verbinding en samenwerking met de klant en ons team.

Ricardo
Technisch specialist
Ik ben in 2015 bij ICT4FREE gekomen omdat ik graag een bijdrage wilde leveren aan goede doelen en mensen te helpen met ICT projecten.

Lutfi
Technisch specialist
Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd klanten te helpen met hun ICT uitdagingen. Voor ICT4FREE klanten maak ik websites en Office 365 oplossingen.

Eric v Leeuwen
Projectleider
Ik stel graag mijn kunde en ervaring op ICT gebied in dienst van bijzondere initiatieven. ICT4free vormt hiervoor een dankbaar platform.

Wim Guiking
Technisch specialist
Ik ben zelfstandig websitebouwer. Mijn professie zet ik graag ook in voor mensen die de wereld net even iets mooier willen maken maar daar geen budget voor hebben.